Dagens nyheter fran Sihanouk Ville

Hejsan hoppsan pa er allihopa! Emilia haaar by the table!
Dagen ser ut sa har for mig:
Ga upp, nar jag vill..
Ata frukost, fast det blir alltid lunch.
Smorja in mig och ga ner till stranden.
Bada laaangeee i det 25 gradiga vattnet (eller ar det uppemot 27? pissljumet iaf)
Fa en pedikyr och en manikyr for 4 dollar.. hehe bra pris va? Forst skulle hon ha
5 dollar for bara pedikyr men det tyckte jag var dyrt.. Hahaha 40 spann for pedikyr dyrt?! ;)
Sola ett tag, vanta pa tork.
Ga till rummet ta en dusch lasa lite kanske.
spela biljard med min nya kompis eller med joke.
Ga ut och kaka, helst pa mai thai fast vi ar i kambodja. (Vi kakade kottbullar har om dan, javligt manga svenskar har nere!!)
ta en ol for 75 cent och kolla pa tv eller spela uno tills man somnar.
Soft dag? ;) You know it!

Tankte be om ursakt till min kara syster for jag inte hort av mig, kostar dock 4 dollar i minuten att ringa sa vi har faktiskt inte rad.. :S Men jag lovar att jag ska hora av mig, man kan ringa via natet har!

So long alla blekfisar (inkl. mig och jocke :P) Ska testa om det funkar att ringa!

TJOHEJ!

nyheter fran cambodia

Sitter just nu med en jatteslo dator och forsoker ladda upp bilder.
 Dom kommer finnas har:
http://www.resedagboken.com/Default.aspx?documentId=3&section=journey&journeyId=144622&userId=131119

om det inte fungerar sa testa www.resedagboken.com/joker560

Emilia vill skriva lite.
Hej allihopa everybody!! Vet ni hur sjukt varmt det ar? De forsta dagarna i BKK var hemska, jag hade jatte svart att vanja mig vid varmen sa mina timmar gick ut pa att sova och dricka vatten! Jocke hade dock lattare, han var ute och fota och forsokte hitta till den beromda flower market men dessvarre BKK ar inte att leka med sa han hittade inte :)
Just nu befinner vi oss i Sihanoukville, vi hade last en del om det innan och det lat hur vackert som helst men nja... Kambodja har nagot over sig, vaaaaaaaaaldigt fattigt och skruttigt over allt.. finns nastan inga vagar! Moppe ska tydligen vara det sakraste sattet att ta sig runt pa, jamfort med thailand hosthostlevinahosthost ;) men vi har valt att inte hyra nagon (an sa lange) for vi bor 100 m fran stranden, vad mer kan man onska? Vi ar fortf. harligt bleka, kanner oss riktigt svenska fortf.. Men vi tar det lugnt med solen! (dt ar bast sa..)

Planerna har andrats lite, vi tanker inte aka till Vietnam orkar inte med allt resande och krangel (plus att dom ar tydligen inte sa snalla med tjejer dar sa jag skippar garna det). istallet drar vi nog runt lite i malaysia och thailand.. Kanske jul i malaysia? Hittils har odet tagit,nastan iaf, oss runt sa det borde ga bra.

Nu har jag skrivit tillrackligt, skicka garna sms till oss uttagen ar detsamma har som i sverige sa det gar utmrarkt att ladda mobil och kamera.

OHHH! glomde beratta, igar regnade det halva dan och dan innan det satt vi pa resturang och tittade pa blixtar somv ar rodaa.. jag trodde dt var bomber men jocke vagrade erkanna det sa vi hoppas att det var blixtar.. Sihanoukville ar ganska harligt forutom tiggarna och alla galna moppe-taxisar.. har redan hittat tva girlfriends som jag ska spela biljard med ikvall!  (dom skoter baren hohoho)

Vi ar forsiktiga vi lovar, vi alskar er aaaaallihoppaaa, dont worry be happy!
J&E

Airasia

Har just bokat biljetter till Phom pehn. Flyger på morgonen den 25NOV från bangkok.
Velly cheap! 250kr ink skatt

Airasia