KL

Hej dar hemma!
Nu ar vi tillbaka till varmen och det ar fuktigt, riktigt fuktigt. Nar vi precis landat sa borjade det regna, men det gav sig av fort. Under dagen har det kommit ett par skurar till, snabba men intensiva.
Flygresan gick riktigt bra, vi har inte kannt av nagon jetlag hittils och jag hade fullt upp hela resan. Planet hade en valdigt massa avsnitt av min favoritserie House samt filmer som Shrek den tredje m.m.  Jag kan saga att jag sov inte mycket pa resan, men var riktigt over att fa se allt haha.
Maten var t.o.m bra pa planet vilket var helt otroligt. Till frukost imorse (sisadar 5 Malaysisk tid) fick vi lingonyoughurt och frukt haha. Men jag klagar inte, det smakade bra!

Idag har vi agnat dagen at att lara kanna staden lite mera, vi har gatt vilse ett par ganger men man lar sig valdigt mycket av stan da. I det stora hela gillar vi Kuala Lumpur hittils, det ar en blanding (tycker jag) av en arab sad mixat med thailand och New york. Har har man verkligen tankt pa hojden, allt ar sa stort! I bangkok var allt lagt och utbrett, medan har kryllar det av stora valdiga hus som reser sig upp. Man kanner sig plotsligt valdigt liten. :) 
Just nu bor vi pa ett litet hostel som heter Pondok Lodge som Jocke hade resarverat sen innan. Det ar inte jatte trevligt men vi har ett ganska stort rum med manga fonster.  Delad toalett och dusch, vilket till en borjan kandes jobbigt men sant dar ger sig ganska fort.  Det basta med stallet ar iaf att det har en takterass dar man kan hanga och ha det trevligt. Dom har satt ut en massa vaxter dar sa det kanns tropiskt.

Nu ar klockan 19.06 har pa eftermiddagen, dt ar varmt och vi tankte kanske ge oss ivag och ata lite. Finns olika stadsdelar har som kallas Golden triangel, china town och little india. Vi bor i den forstnamnda och enligt guideboken ska man bege sig till little india pa lordagar sa det ar var plan hittils.

Imorgon fyller Jockmock ar sa vi ska upp i tornen (KL twin tower), kanske ata middag pa nagot flaschigt stalle och mysa. Men det ar svart att vara frasch har nar det ar 31 grader varmt och luftfuktigheten ar skyhog. Dessutom glomde vi ta med handdukar sa hittils har vi inte fatt nagon dusch, blaaah! Det ar ocksa med pa listen av saker som ska goras idag!

Nej dags att ge sig av. Tack Lars & Meta for skjutsen till Arlanda!

Ha det bra dar hemma i kylan, sa svettas vi at er har :)

Pussakram skumbanan,
Emilia & Jocke

Kommentarer
Postat av: Linda

Härligt att höra att resan gick bra o att ni har de varmt o gött. Här uppe i norr är de då ingen värme, vi höll på att blåsa bort idag, no kidding.. Men Östersund har minst sagt sin charm! :)
Puss puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback